Draagzakken in het ziekenhuis

Na maanden van planning en voorbereiding is de eerste ziekenhuisspecifieke KOKADI Draagzakken eindelijk gebruikt in ziekenhuizen, niet alleen door ouders maar ook door verplegend personeel.

Een echt project van het hart

Met KOKADI het ziekenhuis willen we kinderen, ouders en het verplegend personeel de voordelen laten ervaren van het dragen in ergonomische, gezonde brancards.

Met een draagzak die vanaf de geboorte kan worden aangepast Draagzak helpen we precies waar dat nodig is. We rusten ziekenhuizen uit en trainen lokaal personeel - zodat er altijd een snelle en bevredigende oplossing is wanneer dat nodig is. Dragen is in het algemeen heel belangrijk en heilzaam. De heuprijping wordt ondersteund, het evenwichtsgevoel wordt getraind en de fysieke nabijheid kalmeert de hartslag.

Zo kun je het project steunen:

Als ziekenhuispersoneel

kun je je werkgever vragen om mee te doen aan het programma. Het ziekenhuis ontvangt de Draagzakken de kompressen gratis van ons. Er is ook een cursus ter plaatse waar je wordt getoond en geoefend hoe je ze correct aanbrengt.

Als toegewijde draagmoeder of -vader, draagconsulent of verloskundige

kun je natuurlijk ook het verplegend personeel ter plaatse ondersteunen. Om een constante kwaliteit te garanderen, testen we de vaardigheden vooraf.

Ervaringen uit de ziekenhuizen

Het verplegend personeel is overbelast, de verpleegkundigen hebben naast het fysieke werk ook een psychische belasting. Dragen is niet alleen goed voor het kind zelf, maar ook voor het personeel van een ziekenhuis, omdat het praktische steun biedt in het dagelijks leven. Huilende kinderen vinden troost. Het personeel vindt rust. En voldoening.

Doe nu mee en Draagzakken in ziekenhuizen!

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag
januari,februari,maart,april,mei,juni,juli,augustus,september,oktober,november,december
Niet genoeg artikelen beschikbaar. Alleen nog [max] over.