Draagzakken Vergelijking

KOKADI - de dragende specialist

Eindelijk zijn er draagsystemen die ook voldoen aan de eisen van de moderne moeder. Wij, de draagspecialisten uit München, hebben KOKADI een uitgelezen selectie draagsystemen ontwikkeld die elk hart zal veroveren.

Van minimalistisch ontworpen Flip-draagsystemen die je vastmaakt als een rugzak, tot de OnbuOnze draagsystemen bieden alle draagvarianten die wereldwijd gebruikelijk zijn, van minimalistisch ontworpen draagsystemen die als rugzakken worden vastgebonden tot draagsystemen die geen heupgordel nodig hebben.

Elk stuk is door ons ontworpen met oog voor detail om perfect te passen bij baby en moeder/vader. Overtuig jezelf van onze exclusieve draagsystemen!


Hier vind je onze Draagzak varianten.

KOKADI Flip

Mama is op pad met de baby - en ze wil zoveel mogelijk van de wereld zien. Hiervoor heb je een comfortabele Draagzakdie je overal mee naartoe kunt nemen. Met de KOKADI Flip is dit geen probleem: de Babydrager is traploos verstelbaar aan de beugel, heeft gevoerde schouderbanden met gespen, een gevoerde heupgordel en past zich dus perfect aan de anatomie van je baby aan. Hij is even comfortabel om voor de buik of op de rug te dragen. Met de Flip heb je je baby altijd bij je!

KOKADI TaiTai

De KOKADI TaiTai is er een van Draagdoek vervaardigd Draagzakdie speciaal is ontwikkeld voor moeders. Met zijn lange, gewatteerde schouderbanden verdeelt hij het gewicht gelijkmatig over je rug, waardoor je als moeder een overtuigende draagervaring hebt. Je kunt de TaiTai voor je buik, op je rug of zelfs op je heupen. De KOKADI TaiTai is gemaakt van hoogwaardige materialen en overtuigt door zijn minimalistische ontwerp ....

KOKADI WrapStar

Met de WrapStar van KOKADI krijg je een Draagzakdie helemaal van draagdoekmateriaal is gemaakt. Dit maakt hem bijzonder chique en ontlast de schouders. De veiligheidsgesp op de heupgordel maakt het gemakkelijk om te dragen. WrapStar de ideale keuze voor iedereen die graag draagt Draagdoek maar niet willen afzien van de eenvoud van een draagzak.

KOKADI Onbu

Met de Onbu kun je je kind dragen vanaf een late zitleeftijd. De draagzak is bijzonder licht en heeft dikke gewatteerde schouderbanden. Hij heeft ook een borstband zodat de gewichtsverdeling optimaal is. De Onbu is ideaal voor zwangere vrouwen omdat er geen heupgordel nodig is.

Flip Performance Air

Met het model Flip Performance is een praktische en stijlvolle draagzak met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het model Flip Performance-model scoort ook met luchtige netstof op de schouder- en heupbanden. De Air versie biedt ook zichtbare ventilatie op de rug van je kleine lieveling. Dit betekent dat je kindje ook op warme dagen een comfortabel gevoel heeft.

Welke Draagzak is de beste?

Je hebt al gekozen KOKADI maar weet je nog steeds niet welk van onze modellen het beste bij je past? Bezoek dan ons gratis online draagconsult!

Ontdek het nu!
zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag
januari,februari,maart,april,mei,juni,juli,augustus,september,oktober,november,december
Niet genoeg artikelen beschikbaar. Alleen nog [max] over.