Bedrijf & Filosofie

De KOKADI Verhaal - hoe het allemaal begon.


KOKADI! Een ster verovert het firmament!

KOKADI zei de toen 17 maanden oude dochter de hele dag. Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Gedurende deze tijd was Ceyda Temur, zelf een enthousiaste "draagmoeder" en oprichtster van KOKADI het idee om haar eigen merk te lanceren op de markt van draagzakken.

Haar Babydrager moest zeker biologisch zijn, want baby's vinden het fijn om er af en toe op te zuigen. En het moest ook passen bij de huidige tijdgeest: Jong, flexibel, trendy.

Ze ontwierp verschillende ontwerpen, speelde met de kleuren - en in juli 2010 werd onze eerste baby geboren. Draagdoek was geboren: The Stars. Het model "Melody" volgde onmiddellijk daarna.

Inmiddels hebben we meer dan 600 ontwerpen gelanceerd en elke week verblijden we moeders uit meer dan 50 landen met een nieuwe gelimiteerde editie!"Nu weten we eindelijk wat mijn dochter ons destijds wilde vertellen. Ze steunde ons in de mening dat we onze droom konden waarmaken en ze gaf ons ook meteen de bedrijfsnaam." KOKADI.

Gewoon uniek!

"Babywearing goes fashion" - Onze steeds wisselende collecties, modieus, kleurrijk en stijlvol, zijn ons handelsmerk. Alle producten en ontwerpen worden met liefde gemaakt in ons hoofdkantoor in de buurt van München en met de hand genaaid in Europa. Dankzij de unieke biologische stofkwaliteit van hoogwaardige materialen kunnen we je het volgende beloven Draagdoek, Draagzak en Co. een hoog draagcomfort beloven en gemakkelijk aan te trekken zijn - cruciaal in een vaak stressvol dagelijks leven als ouders.

Wist je dat? KOKADI In 2013 lanceerde het Duitse bedrijf "Full Buckle". Draagzak geproduceerd - onze KOKADI Flip.


KOKADI verbindingen!

Organisch en trendy, praktisch en veilig, ergonomisch en comfortabel, duurzaam en modern, stedelijk en natuurlijk - kortom: KOKADI combineert eerlijk geproduceerde topkwaliteit met actuele trends. Over topkwaliteit gesproken: bij de productontwikkeling en uiteindelijke productie hebben de aspecten veiligheid en ergonomie voor draagzakken en baby's absolute prioriteit. De Draagzakken en Draagdoeken ondersteunen niet alleen de ergonomisch correcte positie van de draagzak, maar bevorderen ook de fysieke en psychologische ontwikkeling van het kind, dat de wereld intens kan ervaren aan de zijde van papa en mama. Een band die niet intenser kan zijn!

KOKADI - meer dan Draagdoeken en Draagzakken!

Van knuffelsjaals en babydekens tot manchetten en draagjassen tot pupidu stoffen luiers en accessoires voor moeders - De KOKADI-assortiment groeit en groeit. We weten precies wat draagouders en hun kleine schatjes nodig hebben. Zodat niet alleen de kleintjes met KOKADI geknuffeld en ingestopt zijn, is er ook een grote en voortdurend groeiende selectie voor ouders zelf.


KOKADI is meer dan alleen een label, KOKADI het is een levenshouding

Van de buik naar het hart: zelfs na de zwangerschap voelt je kleine schat zich het best als hij of zij de hartslag van mama of papa kan voelen en zich kan nestelen op de warme huid die zo heerlijk ruikt. Draagzakken en Draagdoeken van KOKADI helpen om dit intieme gevoel te behouden tot het kind de loopleeftijd bereikt. Zodat mama, papa en kind zich even comfortabel voelen omringd door heerlijk zachte, knuffelige stoffen en volop kunnen genieten van deze intense (en veel te korte) tijd.


KOKADI belichaamt de levenshouding van de nieuwe generatie ouders

Praktische oplossingen, gemakkelijk te hanteren, optimaal aangepast aan de gezonde ontwikkeling van het kind, eerlijk geproduceerd, in biologische kwaliteit en altijd met oog voor de laatste modetrends - dit is precies wat veel moderne mama's en papa's willen.

Met hun onderscheidende draagzakken, hebben we bij KOKADI verenigen al deze kenmerken onder één merk en staan zo voor een levensstijl die duurzaamheid combineert met trendbewustzijn. Een draagervaring die steeds meer ouders waarderen...

Verantwoordelijkheid & gezinsvriendelijkheid

Bij de fabricage en productie van de stoffen en producten zijn de KOKADI We hechten bijzonder veel belang aan biologische landbouw met duurzame productie, milieubewustzijn en een zorgvuldig gebruik van hulpbronnen. We tonen ook verantwoordelijkheid tegenover onze werknemers. Ze kunnen kiezen uit verschillende modellen om gezin en carrière te combineren. Niet voor niets zijn we sinds 2015 door de Bertelsmann Foundation gecertificeerd als gezinsvriendelijke werkgever.

Sociale verantwoordelijkheid

Volledige kwaliteitscontrole omvat ook de weloverwogen selectie van leveranciers. We zien er bijvoorbeeld nauwlettend op toe dat er voor de lokale werknemers eerlijke arbeidsomstandigheden gelden volgens Europese normen. Tegelijkertijd doen we op verschillende gebieden vrijwilligerswerk om snel en onbureaucratisch te helpen waar hulp nodig is.

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag
januari,februari,maart,april,mei,juni,juli,augustus,september,oktober,november,december
Niet genoeg artikelen beschikbaar. Alleen nog [max] over.