Draaginstructies

Wat is de eenvoudigste Draagzak?

De ervaring leert ons dat vooral de Flip wordt beschouwd als uiterst eenvoudig om aan te trekken. Hij sluit en opent alleen via gespen. Het is een echte rugzakBabydrager.

Dit maakt het supergemakkelijk en comfortabel, vooral als je onderweg bent. In de video hiernaast laten we je zien hoe gemakkelijk je hem omdoet!

Moeilijkheidsgraad: Zeer gemakkelijkmakkelijkgemiddeldzwaar

Welke Babydrager is het beste voor mij?

Aan wie Babydrager welke bij je past is helemaal afhankelijk van je type. We hebben hier alle kenmerken van de stretchers en waar ze geschikt voor zijn op een rijtje gezet.


Is een Draagzak beter dan een Draagdoek?

Dat is aan jou! Als je het sneller wilt, niet zoveel geduld hebt of gewoon geen tijd hebt om te oefenen met binden, dan is een Draagzak waarschijnlijk meer iets voor jou.
Als je daarentegen graag dingen uitprobeert, je de draagdoekstof graag om je lichaam en dat van je baby voelt, dan werk je waarschijnlijk liever met de Draagdoek dragen.


Hoe draag ik mijn KOKADI Draagzak?

De KOKADI Flip op de rug.

Je vraagt je af of je je baby op de rug kunt dragen voor nog meer vrijheid aan de voorkant? Natuurlijk kan dat! Het is zelfs supergemakkelijk met onze KOKADI Flip! In de video laten we je zien hoe.

De eerste vereiste om je baby op je rug te dragen is dat je het hoofdje van je baby onder controle hebt.

Moeilijkheidsgraad: Zeer gemakkelijkmakkelijkgemiddeldzwaar

De KOKADI TaiTai - Draaggids

U bezit een KOKADI TaiTai en twijfelt u over uw opties? Of je bent geïnteresseerd in de TaiTai en wilt u weten hoe u deze het beste kunt dragen?

We laten je hier zien hoe je de TaiTai omdoet. Je kunt hem op je buik, heupen of rug dragen. De TaiTai is supersnel en heel gemakkelijk!

De KOKADI WrapStar - Draaginstructies

De KOKADI WrapStar lijkt niet alleen uiterlijk op de Draagdoek het meest. Het geeft je veel vrijheid in wat je met de riemen kunt doen. Hier laten we je de basis zien van hoe je de WrapStar op de buik en op de rug. Maar hij is ook geschikt voor de heupen. Of je dan je Draagdoek-bandjes helemaal eenvoudig draagt of er een artistieke draai aan geeft, is helemaal aan jou!

De KOKADI Onbu - Draaginstructies

Een kinderdrager zonder heupriem - dit is onze Onbu. Ideaal voor moeders die gevoelig zijn rond de buik (bv. zwangere vrouwen). Je kunt het gebruiken om kinderen vanaf de late zitleeftijd te dragen. De Onbu Heeft dik gevoerde schouderbanden en een borstband voor een optimale gewichtsverdeling.

Je moet de Onbu aan de bar - de zandlopervorm van de Babydrager de lengte van het rugpaneel past zich aan de grootte van het kind aan.


Maak deel uit van de grootste babywearing community!

Word nu lid van onze social media kanalen en wissel ideeën uit met moeders en vaders uit heel Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Hier kun je tips en trucs leren over het knopen en dragen met een draagdoek. KOKADI Draagdoeken en Draagzakken.

KOKADI Dragen in het ziekenhuis

Ons hartenproject: We hebben ons ten doel gesteld om de vele voordelen van het dragen in ziekenhuizen...

meer op Facebook...
Ergonomisch - zo noemen veel producten zichzelf

Maar wat is de ergonomie van een Draagzak? Hier hebben we een transparante KOKADI Babydrager voor demonstratie...

meer op Instagram...
Peer kijkt graag naar de zonsopgang

Op deze foto samen met zijn dochter en KOKADI op het strand.

meer op Instagram...
zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag
januari,februari,maart,april,mei,juni,juli,augustus,september,oktober,november,december
Niet genoeg artikelen beschikbaar. Alleen nog [max] over.