Uitdagende weken liggen achter ons en niemand weet hoeveel we er nog moeten leren. In 10 jaar bedrijfsgeschiedenis is er zeker geen vergelijkbare uitdaging geweest.  Ook al is geen van onze collega's besmet met het Covid-19-virus, we voelen de veranderingen en beperkingen heel duidelijk. Er zijn reizen die we niet konden maken. Evenementen die we tot nader order moeten uitstellen. Collega's waar we van zijn gaan houden en die we niet meer elke dag op kantoor kunnen ontmoeten.

Maar wat maakt een betrouwbare partner? Precies, hij is er als er brand is. Hij gaat zijn verantwoordelijkheid niet uit de weg. En wij willen die betrouwbare partner voor u zijn. Of het nu als draagzakfabrikant is, om het dagelijks leven voor je mama's en papa's gemakkelijker te maken of om een glimlach op je lippen te toveren met onze knuffelige producten.

We doen er alles aan om zowel u als onze medewerkers zo goed mogelijk te beschermen. Behalve onze helden, die logistiek het heft in handen hebben en ervoor zorgen dat uw goederen zo snel mogelijk bij u aankomen, werken wij allemaal vanuit huis.

Onze producten komen al verpakt in dozen aan en worden slechts door één medewerker klaargemaakt voor verzending. Volgens de huidige stand van kennis is besmetting via onze stoffen dus uitgesloten.

KOKADI heeft altijd gestaan voor veiligheid, duurzaamheid, verantwoordelijkheid en familie. Maar in tijden als deze worden onze waarden nog belangrijker.

Voor huidige en toekomstige generaties. In goede en in slechte tijden.